(Android/iOS) Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! petab rohkem vastupidavust
Mar 8, 2022 0:33:09 GMT
Post by bacherzrigacoop on Mar 8, 2022 0:33:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab rohkem vastupidavust ▞▞▞
▞▞▞ Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! 2022 version ▞▞▞
Parim on vallutada kanji riike😃
See on hea rakendus Jaapani kanji harjutamiseks algaja tasemel. Hea sõnavara ka. See jääb lõbusaks, kui ei koorma teid lugemisega üle ja toob selle asemel praktilisi näiteid.
Lihtne kasutada ja kenasti seadistatud. Kasutab minu eelistatud õppimisviisi, mis on katse-eksituse meetod, kui teile esitatakse uhiuut teavet. Erinevad käekirjastiilid on kasulikud, selle asemel, et näidata teile trükitud tähemärke, on nii lihtsam kanjit kõikvõimalikes kirjalikes väljavõtetes ära tunda. Armastan üles seatud taset, kena ja lihtsat koos korraliku suurusega uue teabe tükkidega. Soovitan kindlasti, kui olete kanjiga hädas nagu mina.
Saan siin kanjit harjutada. Aitäh
Suurepärane juba tuttavate kanji massiülevaateks. Soovitan kõigile, kes teavad vähemalt 10 kanjit. Ei tunne üldse õppimist.
See on okei, kuid mitte parim. See sobib paremini neile, kes on varem kanjit õppinud. See õpetab teile hästi tähendust ja toob näitesõnu, kuid ei tee midagi kirjutamisel ega õpeta hääldust palju.
すごい
👳
See on nii lõbus!! Soovitatav algajatele, kes on õppinud natuke kanjit.
Veel üks eksitav kirjeldus. See ei ole mäng. Mingit "otsingut" pole. See on lihtne Kanji viktoriin. Võib-olla olid nad segaduses ja tahtsid seda nimetada "kanji viktoriiniks"? Veelgi enam, see küsitles mind mõne tegelase kohta, mida see mulle ei õpetanud.. mis pole nii tore.
Mäng on korras, kuid see pole rakendus, mis õpetab teile kanjit. Kui teate juba kanjit, on see tegelikult lihtsalt arvustusrakendus. Selles pole midagi halba, kuid kui soovite Kanjit õppida, ei paku see rakendus seda kogemust.
Lihtne ja hõlpsasti kasutatav ning suurepärane kanji harjutamiseks. Seda pole palju, kuid kui soovite lihtsalt kanjit, on see suurepärane viis harjutamiseks.
Parim kanji arvustaja Jaapani õppijatele, sellel on sujuv liides ja suurepärane sisu. Soovitan mõne kanji fonti muuta, sest see meenutab mõnikord erinevaid kanjisid. Sellega seoses tänan arendajaid, et olete suureks abiks.
Mul on alati tuju selles mängus rohkem tasemeid mängida.
Palju nalja, väga kasulik.
Lõbus ja me korraldame viisi kanji ülevaatamiseks ja õppimiseks
Ma armastan seda, see paneb mind kanjit lõbusalt õppima
kena
Kuidas ma peaksin õppima, kui see ütleb mulle automaatselt, kumb on kumb. Ma tahan teada, kas saate õpitu testimiseks panna harjutusslaidi ja seejärel viktoriini.
Parim kanjiste renshuyu.Hea rakendus harjutamiseks 😍
Siiani suurepärane. Mulle meeldib mäng! Tegelikult ma armastan Kanjit, alati on tore omandatud teadmisi testida ja rohkem teada saada. 素晴らしいゲームです。
Lihtne, kuid võimas
Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! Õppemängud sjo
Täpselt nagu näidatud. Ei midagi murrangulist, kuid kindlasti mitte pettumust. Mulle meeldib fontide juhuslik muutmine, see aitab ära tunda.
Hea harjutus
vinge
Soccer Manager 2022 - Спортивные игры qhut
Kena rakendus
Omab erinevaid fonte, sõnasõna, näitelauseid. Suurepärane rakendus, lihtne kasutada, veidi sõltuvust tekitav. See on suurepärane lisaõpperakendus!
Ma saavutasin JPLT 2 umbes 15 aastat tagasi, kuid pole sellega sammu pidanud. See rakendus on aidanud mind sellele tasemele tagasi viia ja tõstab mind tõenäoliselt kõrgemale. Hämmastav!
Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! Edukativne igre djqi
Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! ትምህርታዊ uuoy
Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! Educativi gtv
Armastan seda rakendust lihtsalt
Kena idee väga lihtsa teostusega. See oleks 4 tärni. Kuid paljudel kanjidel puuduvad kirjelduses nende kõige elementaarsemad ja tavalisemad kasutusviisid, nagu miru, ato jne. See on õppimise jaoks üsna halb.
Hea õppimiseks mängida.
hea rakendus
See on hea
Suurepärane rakendus...
Täpselt see, mida ma vajasin, madala võtmega kanji testimismäng, mis sobib minu õpingutega. Olen ka mõned õppinud. Mulle meeldib, et mõnikord on kanji font ja mõnikord justkui käsitsi kirjutatud, nii et saate neid erinevates vormingutes paremini ära tunda. Olen selle rakendusega väga rahul. Hästi tehtud!
See on kõige naljakam viis Kanji õppimiseks.
Rakendus on hea, kuid tegelikult ei kuule sõnade jaapanikeelset hääldust.
Kasulik tõesti
Kanji Quest - study for JLPT in a fun Kanji Game ! Educativo mrj
suurepärane väike mäng!
Fantastiline
suurepärane äratundmiseks fontide kaudu