Post by bacherzrigacoop on Mar 8, 2022 0:20:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tasty Blue ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tasty Blue IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj bezgalīgu izturību ▞▞▞
▞▞▞ Tasty Blue 2022 version ▞▞▞
Es varu spēlēt tikai vienu līmeni, bet ne visus es ienīstu, kad man ir jāiegādājas citu spēļu pilnas versijas
Tasty Blue 액션 zhfm
Nopirku šo spēli bērnībā un joprojām nenožēloju👌. (Pirms dažiem gadiem)
Jums ir jāmaksā, lai iegūtu līmeni, lai iegūtu zivju dolventu un haizivi 🦈
jūs varat spēlēt tikai 1 līmeni, tad jums ir jāmaksā par pārējo
Zooba: Zoo Battle Royale Game Akcja djm
Tas ir patiešām jautri
Jūs varat spēlēt tikai vienu līmeni, un tas kļūst ierobežots atšķirībā no citām jūsu spēlēm.
Kāpēc tas ir bez maksas tikai ar VIENU LĪMENI, tad jums ir JĀMAKSĀ PAR PĀRĒJĀM
Es nevaru spēlēt kā delfīns vai haizivs
Nelieciet mums pirkt šo neparasto spēli, ja mēs iegūstam tikai vienu līmeni
Labākā spēle pārsteidzoša spēle
Tas nav tik slikti, bet tam vajadzētu būt ar visiem līmeņiem
Man ļoti patīk spēle, bet es gribu spēlēt visus līmeņus un man nav 💰😢😞
Sliktākā spēle kādreiz radīt jums ir nepieciešams maksāt par pārējo līmeņu Citi no šīs diezgan laba spēle
Spēle neilgst. Ripoff.
Tas ir ļoti labs, bet.Es tik ļoti ienīstu, ka jums ir jāpērk citi līmeņi, tāpēc tas nav vērts😖😖😖😔
jautri un traki
Mīlu jūsu spēles, bet jūs vēlaties, lai cilvēki maksā, lai spēlētu vairāk LVL, ja nevēlaties maksāt naudu par spēli DONT GET THIS! Kāpēc? labi pēc tam, kad esat pārspējis LVL, uzminiet, kā būs, ja nevēlaties maksāt naudu, tad paliekat pie LVL viena
Man tas ļoti patīk, bet es vēlos, lai tas nebūtu demonstrācija
Tik laba spēle tika izmesta. Es saprotu, ka jums ir jāpelna nauda, bet vai jūs nevarat dot vismaz 3 citus līmeņus, lai spēlētu bezmaksas versiju? Es vēlos, lai es šim varētu piešķirt augstāku vērtējumu, taču ar vienu līmeni nav daudz jautrības.
Ļoti forša spēle
( ͡ಠ ʖ̯ ͡ಠ)
Tas ir lieliski, vienkārši forši
Tas ir tikai viens līmenis, piemēram, kāpēc es domāju, ka jums varētu patikt veidot reklāmas un padarīt līmeņus bez maksas, jūs iegūtu vairāk peļņas, bet tā vietā jūs izvēlējāties to darīt muļķīgi
Tasty Blue Akčné sklt
ES GRIBU HAIZIVI, LŪDZU, LŪDZU, LŪDZU
KAS!!!! LAI TURPINĀTU JĀMAKSĀ!!!!!!! Lūdzu, es domāju, lūdzu, izlabojiet to👃. Agrāk TĀ NEBIJA!!!! Lūdzu, izlabojiet šo
Fakts, ka jums ir jāmaksā par spēli un jāiegūst tikai viens līmenis, ir absolūti šausmīgs, iespējams, vienkārši liek mums maksāt par spēles atinstalēšanu šobrīd. Es neiesaku, ja nevēlaties tērēt savu laiku un naudu
Pilna spēle maksā naudu, kas ir mantkārība, ko visas šīs spēles rada lietotņu pirkumos. Domājiet, ka tās vienreiz ir bez maksas, un jūs saņemsiet dažas vienas zvaigznes, taču jūsu alkatība domā, ka varat nodrošināt visu savu spēli, iegādājoties lietotnes. Padomājiet par bērniem un cilvēku bankas kontu.
Labi, pieņemsim to taisni, šī spēle ir miskaste, es domāju, ka pēc zelta zivtiņas līmeņa izspēlēšanas būšu jautrāka, bet nē, man sanāca otrādi. Kāpēc par milzīgu naudu padarīt citus līmeņus, piemēram, delfīnu un haizivs, tas ir nepieņemami, es nevaru atkal spēlēt vienā līmenī. Un šī spēle paredz, ka es izmantošu savu kredītkarti, lai es varētu saņemt "bonusu" līmeņos, bet man nav kredītkartes, jo tu esi 12 gadus vecs. Un es ļoti labi zinu, ka šī spēle ir paredzēta bērniem. Čau.😬
šī spēle ir nepatīkama, es sūtīju īsziņas
Diezgan laba spēle. Tāpat kā jēdziens, bet teikt "demo" vai "Lite" vai "bezmaksas Verison" nosaukumā, jo jūs saņemsiet vienu līmeni, spēle, pirms jums ir jāmaksā. Klausieties komentāri cilvēkiem! Vai jūs domājat, ka mēs šo stuff up ??
Tā ir diezgan laba spēle, taču kamera un vadības ierīces apgrūtina spēlēšanu. Kad jūs ievainojat, tas neko nedara
Tik laba spēle, kuru es spēlēju katru dienu
Lūdzu, vari padarīt spēli par brīvu!
Jautra spēle, taču, lai spēlētu virs 1. lvl, jums ir nepieciešama augstākā līmeņa versija
Tasty Blue 액션 nji
Es ienīstu to, cik naudas alkst cilvēki, kas radīja šo spēli.
Vajadzības būt bezmaksas līmeņi.
Ak, Kungs mazulīt Jēzu DIS IR AWESOME!!!!¡!!!
Šī ir visu laiku lieliskākā spēle!
Kāpēc jums ir jāiegādājas līmeņi Tā ir mana laika izšķiešana, tērējot naudu līmeņiem, aizmirstiet par to
Es domāju, ka katrai ierīcei vajadzētu izveidot 3 kārtu
Wow tas ir shiiiiiiiiiiiii
Paldies, šī spēle ir patiešām laba
Lieki tērēt laiku, kad pirmo reizi piekļūstat spēlei, jums tiks lūgts noklikšķināt, spēlēt, pēc tam apmēram 5–10 minūtes jums būs jāsamaksā vēl 2 mārciņas, lai vēl vienu spēles daļu, laba spēle, bet laika izšķiešana to lejupielādējot.