Post by bacherzrigacoop on Mar 8, 2022 0:14:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Astro Words ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Astro Words IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód nekonečná výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Astro Words 2022 version ▞▞▞
ÚŽASNÁ kombinovaná slovná a logická hra!
Skvelá slovná hračka
Táto hra je v poriadku, ale kvôli rovnakým úrovniam nudí
Easy Japanese News やさしい日本語ニュース Onderwijs bveg
Som na úrovni 22. Nie veľa reklám, nie príliš ťažké, páči sa mi to.
Žiadne reklamy skutočne nepomáhajú sústrediť sa
Zaujímavá a nezvyčajná tvorba slov pomocou existujúcich písmen, kombinovaním farieb a vyfukovaním asteroidov. Dobré smery. Rozumné množstvo reklám. Dobrá práca 👍!
Dobre
V tejto hre je toho príliš veľa. Je to ako keby vývojári vzali 3 samostatné nápady na hry, spojili ich a snažili sa ich prinútiť, aby zapadli.
(((Astro slová(??)
Veľmi sa mi páči táto hra! Je to iné a veľa zábavy!
Len 4 hviezdy, pretože počet úrovní, ktoré som hral, nepridali žiadne samohlásky na začiatok, takže strácam obrat
Táto hra je vynikajúca a veľmi náročná, keď sa do nej dostanete. Privádza ma to do šialenstva, ale nemôžem to prestať hrať
Astro Words Word apq
Astro Words 言葉 anv
Astro Words Word acgf
Zaujímavé a nezvyčajné
Mám rád slovo výzva
Krásna hra, konečne hra, ktorá nie je príliš jednoduchá a nudná ako mnohé iné! Docela návykové, už mám za sebou viac ako 100 úrovní, nedá sa odložiť Výborne chalani, vytvorili ste skvelú hru, ktorú nemôžete porovnávať so žiadnou inou x
ešte neviem
Páči sa mi táto hra.
Hra vyzerá ako stará grafika, ale nie je. Táto hra je ťažká, takže je veľmi návyková.
Dobrý, zaujímavý kvíz. Veľmi návykový. Naozaj si to užite
Dobrý žrút času.
Takže chceš, aby som platil za energie? . Chápem, že máte deti, ktoré musíte kŕmiť, ale nemali by ste očakávať, že budeme platiť za energiu, aby sme mohli pokračovať v hraní tejto hry, v prvom rade sa nám snažte dodať viac energie. Co si myslis? .
Nemôžem uveriť, že hodnotenia pochádzajú z tej istej hry, ktorú som práve hral. Hral som niekoľko úrovní veľmi základnej hry a potom, ak som nebol ochotný pozerať reklamu, musel som počkať 5 minút alebo zaplatiť, aby som mohol pokračovať v hraní. Toto je obdobie pravopisnej hry a zároveň veľmi nudné. Obchod Play sa stal tak plným nekvalitných hier, že ľudia sú nadšení z toho, že si kúpia čokoľvek, o čom hádam ani neboli v časoch, keď ste mohli hrať hru bez toho, aby ste museli pozerať reklamy, aby ste mohli robiť všetko.
Toto musí byť jedna z najneférovejších hier, aké som kedy hral, z písmen, ktoré sa objavia, nie je možné poskladať štyri alebo päť písmen, aby ste mohli vyriešiť úroveň odinštalovaním 🙁.
Učenie
Nemohol som sa dostať cez úroveň 47. Skúšal som to 2 dni. Partner sa mi to tiež snažil dokončiť a nešlo to. Až do tej chvíle to bola zábava. Keďže nemôžem postupovať, odinštalujem. Príliš zlé
Super zábavné a dokonca náročné, keď napredujete. Môj nový favorit!
Pozeral by som videá na celý život, myslím, že 5 dolárov mesačne nie je zlé, ale pre ľudí, ktorí sú na mizine, si myslím, že by ste mali urobiť niečo, čo pomôže tým, ako sú bezplatné videá alebo dokonca úlohy. Okrem toho milujem hru.
Skvelá logická hra 👍.Zmes písmen a hlavolamov.Návyková.
Hra sa mi naozaj páčila, ale pri kreslení čiary bola príliš citlivá. Často dokončím ťah, keď som stále uprostred ťahu. Skutočná škoda - pomýšľať na to, že to teraz vzdáte, pretože je to príliš nepríjemné.
Astro Words Sõnamängud baw
Zábavná hra!
Milujte hru. Neviem, prečo sa všetci sťažujú, že je to príliš ťažké. Táto hra si vyžaduje koncentráciu a stratégiu. Len by som si prial, aby takýchto hier bolo viac.
Veľmi náročné na hranie. Jediným problémom je, že dosky sú tvrdšie s malou alebo žiadnou pomocou, pokiaľ nepoužijete hotovosť na nákup produktov potrebných na dokončenie hier.
Náročné a zábavné. Hľadanie slov v zozname bonusov je to, čo robí túto hru podmanivou. Je pre mňa mimoriadne ťažké odložiť hru, kým nedokončím zoznam. Málo až žiadne reklamy je . Nepodarilo sa preniesť pokrok do nového telefónu – frustrujúce, ale dobre, práve sa začalo odznova, pretože aj tak som prvý krát nevedel o zozname bonusov. Bavte sa a užívajte si!
Astro Words 言葉 anv
Brilantná hra na hranie.Je to iné milujem to.
Milovať to
Dostanete sa k tomu, aby slová hýrili farbami
Veľmi sa mi páči táto hra. Dokončenie úrovne je náročné a uspokojujúce. Nedal som 5 hviezdičiek, pretože za postup na vyššiu úroveň existuje veľmi málo odmien, ak vôbec nejaké. Poď vývojári dať trochu. Napríklad ponúkate dennú odmenu, ale musíte si pozrieť video, aby ste ho mohli získať. Nie je to naozaj odmena?